Najnowsze osiągnięcie niemieckiej technologii paszowej. Płynny, naturalnie tłoczony ekstrakt z czosnku rozpuszczony w najwyższej jakości nośnikach dających trwałość substancją aktywnym. Specjalny proces produkcyjny stosowany w niemieckiej fabryce pozwala wydobyć maksymalną ilość drogocennych substancji biologicznie czynnych zawartych w czosnku (tj. allicyna, ajoen), dlatego produkt utrzymuje właściwości świeżego czosnku. Dzięki temu wyciąg ten zawiera największą ilość siarczków allilowych. To właśnie dzięki nim Garlic Strong ma przewagę nad innymi preparatami czosnkowymi.
Garlic Strong stosuj u wszystkich gatunków i grup produkcyjnych drobiu w celu:
Garlic Strong podawaj w dawce 500ml / 1000l wody 2 razy w tygodniu lub przez 3 kolejne dni co 2 tygodnie.
Interwencyjnie w czasie początkowej fazie infekcji: 1000ml / 1000l wody przez 12h w czasie 3-5 dni.
Skład: 1 l Garlic Strong zawiera: naturalny wyciąg z czosnku europejskiego 10%, kwas cytrynowy 3000mg, nośnik stabilizujący.